//= escape_meta(Configure::read('Config.projectName')) ?> //= escape_meta($title) ?> //= escape_meta(summarize($description, 456)) ?>
Tehnologiile avansează rapid în ultimii ani, iar mai nou Inteligența artificială (AI) a ocupat din nou centrul atenției.
Centrul Internațional „La Strada” va acorda suport în implementarea Standardelor pentru protecția și siguranța copiilor/elevilor în mediul online pentru 8 instituții de învățământ general.
E curios, privește multe filmulețe online, are cel puțin un cont creat, e pasionat de jocuri și visează să devină cel mai popular pe Internet.
Copiii de vârstă școlară mică le place să acceseze Internetul pentru a se uita la videoclipuri, a juca jocuri și a intra în legătură cu prietenii și familia.
Internetul este parte din viața ta. Aici socializezi cu prietenii, îți faci temele pentru acasă, asculți muzică sau privești video-uri.
Fiecare avem nevoie uneori de ajutor, chiar și atunci când ne simțim liberi și încrezuți, navigând online, de exemplu.
Utilizează internetul în siguranță, iar siguronline.md îți va fi alături atunci când vei avea nevoie de ajutor!
Internetul este un spațiu public și deci un loc unde fiecare persoană ar trebui să se simtă confortabil.
D
Programul „Intersecție. Zona Sigură Online” al Centrului Internațional „La Strada” continuă frumoasa tradiție de organizare a unei conferințe pentru cadrele didactice interesate de subiectul siguranței copiilor pe Internet.
În curând începe un nou an școlar. Copii, părinți, profesori – cu toții vor trăi diferite emoții pe data de 1 septembrie, dar pentru fiecare dintre ei, prima zi a toamnei va însemna în primul rând sărbătoare.
În curând începe un nou an școlar. Copii, părinți, profesori – cu toții vor trăi diferite emoții pe data de 1 septembrie, dar pentru fiecare dintre ei, prima zi a toamnei va însemna în primul rând sărbătoare.
Comunicarea online este o necesitatea a nativilor digitali. Având acces la lumea virtuală, interacțiunea cu lumea înconjurătoare nu se mai limitează la mediul familial, sălile de clasă sau gașca de prieteni.
Când copiii noștri sunt mici le spunem „Să nu vorbești cu persoane necunoscute!”, dar odată ce cresc, această regulă nu mai este valabilă.
În acest scop, vă recomandăm câteva sfaturi practice care v-ar putea ușura misiunea: - Identificați câțiva părinți despre care cunoașteți că au o relație mai apropiată cu adolescenții lor și întrebați-i la început de ședință ce înseamnă pentru ei să fie părinți de adolescenți.