Conferință pentru cadre didactice „Școala sigură online – perspectiva elevilor”, ediția 2022

Dragi colegi/colege, diriginți/diriginte ai/ale claselor primare și gimnaziale,

 

Programul „Intersecție. Zona Sigură Online” al Centrului Internațional „La Strada” continuă frumoasa tradiție de organizare a unei conferințe pentru cadrele didactice interesate de subiectul siguranței copiilor pe Internet.

Anul acesta organizăm cea de-a cincea ediție a Conferinței pentru cadrele didactice din ciclurile de învățământ primar și gimnazial.

Genericul conferinței este „Școala sigură online – perspectiva elevilor”. Vorbitorii în cadrul evenimentului, profesioniști cu experiență în domeniu, dar și invitații speciali, vor aborda subiecte precum:

  • Siguranța online prin prisma copiilor;
  • Necesitățile copiilor pentru a fi în siguranță online inclusiv la școală;
  • Metode activ participative de predare-învățare la lecția despre siguranța online.

La fel, câteva cadre didactice care deja promovează activ siguranța online în școală vor împărtăși experiențele proprii și bunele practici privind implicarea elevilor din instituțiile în care activează.

Evenimentul va avea loc pe data de 17 decembrie.

La Conferință pot participa cadrele didactice din Republica Moldova care sunt diriginți/diriginte ai/ale claselor primare și gimnaziale, interesați de subiectul siguranței online a copiilor.

 

Pentru a participa la Conferință este necesar de completat chestionarul de înregistrare AICI, până pe data de 12 decembrie.

 

Despre locul desfășurării evenimentului persoanele înregistrate vor fi informate la adresa de e-mail indicată în chestionar.

Toate cheltuielile de transport (pentru participanții din raioane) și alimentație vor fi asigurate de către organizatori.

 

Conferința pentru cadre didactice „Școala sigură online – perspectiva elevilor” este organizată de Centrul Internațional „La Strada” în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării.

 

Persoană de contact (până la eveniment): Victoria Gribineț – vgribinet@lastrada.md

Relevant