//= escape_meta(Configure::read('Config.projectName')) ?> //= escape_meta($title) ?> //= escape_meta(summarize($description, 456)) ?>
Am primit de multe ori din partea dvs, dragi pedagogi, întrebarea: Aș putea să fac o lecție de informare în clasa în care un copil a fost victima abuzului în mediul online sau dacă am identificat eu un astfel de abuz?
Află care sunt condiţiile de utilizare şi politicile reţelei sociale pe care stă copilul tău
În lucrul de profesor, deseori, vă ciocniți cu îndoieli ce pot crește în mici frici atunci când subiectul pe care doriți să-l abordați cu copiii este unul sensibil și delicat.
Ghidul părintelui inteligent online despre siguranţă pe reţelele sociale
Profesori și învățători ai comunității Intersecție. Zona Sigură Online, am decis să vă invităm să luați parte la un concurs, în care să îmbinați, împreună cu discipolii dumneavoastră, utilul cu plăcutul.
Cum să recunoști un abuz sexual online? Ce acțiuni te expun riscului şi ce poţi face pentru a te proteja?
La început de decembrie, ne dăm întâlnire la INTERSECȚIA care marchează zona sigură online!
Scopul acestui material este să vă ajute să înțelegeți mai multe despre activitățile în online ale elevilor care au revenit în bănci după un timp atât de îndelungat petrecut cu tableta, telefonul sau computerul de acasă.
Să comunici pe reţelele de socializare, pe chat-uri sau forumuri şi pe site-uri web este o activitate foarte populară.
Trebuie să ştii că atunci când postezi ceva, oricine care poate vedea postarea ta, va putea şi să o aprecieze sau să adauge un comentariu la ea.
Protejează-ți datele personale Nu spune nici măcar celor mai buni prieteni parola de la profilul tău pe reţelele sociale şi securizează-ți profilul de pe rețelele sociale astfel încât doar persoanele din lista ta de prieteni să poată vedea ceea ce publici.
Competența digitală este una dintre acele alte competențe pe care instituțiile de învățământ le au incluse în programele și planurile de realizare a procesului educativ.
Internetul nu are butonul Ștergere. În baza informațiilor publicate aici, deseori oamenii își fac concluzii și își formează atitudini față de alți utilizatori.
În ziua de azi, când tehnologiile informaționale au devenit o componentă iminentă a cotidianului, apar tot mai multe riscuri la care sunt supuși copiii, utilizând uneori incorect aceste tehnologii.
Fiind curioși din fire și ușor de manipulat, copiii se pot încrede în cineva necunoscut, cu care au stabilit contact doar în mediul online, și accepta o întâlnire cu o astfel de persoană.