Dacă aveți o problemă sau sunteți îngrijorat/ă de ceva ce i se întâmplă online copilului dumneavoastră, veți găsi pe www.siguronline.md multe informații utile și o serie de posibilități care vă pot ajuta să vă protejați copilul. Dacă i s-a întâmplat copilului să treacă printr-o experiență online neplăcută, este important să rămâneți calm. Indiferent de natura problemei, a vorbi despre ea, este primul pas în rezolvarea ei.

Reacția dumneavoastră de răspuns, într-o situație complicată, este decisivă.

Persoanele care află cu un copil a fost abuzat, de multe ori se confruntă cu o multitudine de sentimente: de la confuzie și furie până la sentimentul de groază, dezgust, durere și trădare. Mulți se vor simți frustrați și neajutorați. Alţii vor trăi sentimentul că această situaţie îi depăşeşte. 

În mod natural, nu există modalități corecte sau greșite de a te simți în astfel de situații. Cel mai important lucru este găsirea unor modalități de stăpânire a emoțiilor și acordarea unui sprijin eficient copilului care a avut de suferit. 

Aveți nevoie de ajutor chiar acum?

Dacă atunci când copilul dumneavoastră navighează pe net se simte nesigur, este agresat, are îndoieli sau întrebări la care nu găsiți un răspuns, sau doriți să discutați despre siguranța online a copilului cu unul dintre specialiștii noștri, contactați-ne online sau pe email. Suntem aici să vă oferim suportul necesar.

Discuţia pe care o aveți cu un specialist Siguronline este confidențială.

Ceea ce ne-ați povestit va fi transmis doar către organele abilitate să intervină în caz de eventual abuz şi numai dacă:

Ați solicitat acest lucru;

Viața copilului este în pericol iminent.