Ce pot face pentru a-mi păstra contul în siguranță?

Protejează-ți parola. Nu folosi aceeaşi parolă pe niciun alt site online, și nu o dezvălui niciodată nimănui. Parola ar trebui să fie greu de ghicit. Evită să incluzi numele tău sau cuvinte obișnuite. Află mai multe despre crearea unei parole complexe. Nu dezvălui niciodată informațiile tale de conectare. Escrocii pot crea site-uri web false și îți pot solicita să te conectezi cu adresa de e-mail și parola. Verifică URL-ul site-ului web înainte să introduci informațiile de conectare. Deconectează-te de la contul personal, atunci când utilizezi un computer folosit în comun cu alte persoane. Dacă uiți, te poți deconecta de la distanță. Nu accepta cereri de prietenie de la persoane pe care nu le cunoști. Escrocii pot crea conturi false pentru a se împrieteni cu alte persoane. Dacă accepţi prietenia, acest lucru i-ar putea permite să publice postări spam în cronologia ta, să te eticheteze în postări și să-ți trimită mesaje rău intenționate. Nu apăsa niciodată pe linkuri suspecte, chiar dacă par să provină de la un prieten sau de la o companie de care ai auzit. Aici se numără și link-urile de la postări sau din email-uri. Reține că serviciile nu solicită niciodată parola într-un email. Dacă vezi un link suspect, raportează-l. Folosește funcțiile suplimentare de securitate. De exemplu, poți să primești alerte cu privire la conectările necunoscute și să alegi prietenii care să fie contactele tale de încredere. Dacă te-ai conectat de pe un computer, poți folosi Verificarea securității pentru a revizui setările de securitate.

Cum îmi pot reaccesa contul?

Pentru ați reaccesa contul, conectează-te la pagina de start a serviciului folosit, urmează instrucțiunile pentru ați confirma identitatea și dacă este necesar, scanează-ți computerul/tableta/telefonul pentru a detecta eventuali viruși. Dacă ai un cont pe o rețea socială sau email, poți avea la dispoziție următoarele opțiuni de confirmare a identității: - indică numărul de telefon sau adresa de email la care să primeşti codul sau link-ul de restabilire a accesului - răspunde la întrebarea ta de securitate (dacă ai adăugat vreuna în cont); - identifică prieteni în baza fotografiilor etichetate ale acestora; - ia legătura cu un prieten ales de tine anterior pentru a te ajuta; - menționează-ți data nașterii. Dacă nu îți amintești parola, poți solicita o altă parolă. Pentru restabilirea parolei, apasă pe "Ai uitat parola", selectează ce îți amintești despre profilul tău: date personale (prenumele, numele de familie, vârsta şi oraşul), telefon, adresa de email, nume de utilizator, link la profil. Dacă nu reuşeşti, atunci contactează Centrul de Asistenţă al serviciului pe care ai creat contul, pentru a solicita ajutor în restabilirea accesului la cont.

Am sters masagele din odnoklasniki cim sale recuperezi

Mesajele sterse nu mai pot fi recuperate. Dacă ai ascuns o conversaţie cu cineva anume, atunci când vei dori să-i scrii din nou un mesaj, conversaţiile anterioare vor reapărea.

Miam sters contul de odnoklassniki si vreau sal restabilesc

Dacă ai şters profilul, acesta poate fi restabilit timp de 90 zile. Daca a trecut mai mult timp, nu-l mai poţi restabili.

cum sati reintorci saitul furat

În primul rând, trebuie imediat să încerci să schimbi parola. dacă nu reuşeşti, contactează serviciul de asistență al site-ului pe care ai creat contul.

cum pot sa-mi restabilesc odnaklassniki ,dac nu merge nici dupa numar,nici dupa mail,nici dupa id-de profil>>?

Contactează serviciul de asistență al ok.ru: https://goo.gl/CGp9Ao Scrie administratorilor site-ul un mesaj completând un formular cu descrierea problemei și datele tale de contact. Ei verifică informațiile și-ți pot oferi acces la contul tău.

Si daca blochez persoana si aceea persoana imi sparge contul ce ar trebui sa fac?

Poți bloca pe oricine te deranjează. Când blochezi pe cineva, în rezultat se rup toate legăturile cu persoana respectivă (prieteni, detalii despre prieteni etc.). Atât tu, cât şi utilizatorul respectiv nu vă veţi mai vedea reciproc cronologiile şi nu vă veţi mai găsi cronologiile în rezultatele de căutare. Ea nu te va deranja mai mult cu mesaje sau comentarii. Ce ține de spargerea contului, aici trebuie să ții cont de parole și să eviți instalarea vurușilor. Mai multe informații despre cum să-ți păstrezi suguranța contului citește aici: https://goo.gl/zFyd4r

miam uitat parola si nu pot deschide saitul. mi se cere numarul de telefon, insa numarul nu este la mine pe telefon.am un numar de telefon de la istambul si incerc sa il pun si nu vrea sa mearga . ce pot face. cind miam facut saitul nam pus email ca nu aveam. desi mam folosit de sait mult timp.

Acceseaza acest link http://www.odnoklassniki.ru/help/2/15 Este pagina de suport a retelei, unde poti gasi mai multe informatii cum ai putea recupera profilul. Daca nu gasesti solutii pentru situatia ta, vezi in josul paginii Не нашли необходимого ответа? Обратиться в службу поддержки Fa click pe Обратиться в службу поддержки, ti se va deschide un formular pe care trebuie sa-l completezi.

buna. spuneti-mi va rog, daca mi-am facut n cont pe odnoklassniki de pe un numar Orange, apoi am sters acest cont. As putea sa-mi mai fac unul de pe acelasi numar?

accesează pagina de suport, ce conține mai multe informații: http://www.odnoklassniki.ru/help/2/15

Profilul meu a fost furat cu citiva ani in urma as putea acum sa aflu parola cu ajutorul dumneavoatra?

Pentru restabilirea parolelor, pentru orice cont, acceseaza "Am uitat parola", completează câmpurile necesare, primești pe email (indicat la înregistrare) sau telefon link-ul pe care-l accesezi pentru a seta o parolă nouă. Succes.

va rog spunetimi cum sa sterg odnoklassniki meu care lam facut?

sub fotografia principala, selecteaza "Modifică setările", în josul paginii vei vedea mai multe colonițe cu optiuni, în care trebuie să alegi "Acord de licență", se va deschide "Regulamentul" la sfârșitul căruia vei găsi 2 opțiuni: "Apelează serviciul de susține" și "Refuz la servicii", completează formularul și "Șterge pentru totdeauna"

Salut..de pe 9 mai nu pot intra pe Pagina mea de odnoklasnike nu am numarul de pe care este facut si niki emailul..va rog ajutatima pot raspunde la orce intrebare ce tine de acest sait

Citeşte şi alte întrebări din această rubrică, primite de la alţi utilizatori. Am oferit multe răspunsuri referitoare la accesarea acestei reţele de socializare. Cu siguranţă vei găsi răspunsul. Acceseaza acest link http://www.odnoklassniki.ru/help/2/15 pentru a afla ce poti face sau apeleaza la Serviciul de sustinere a Odnoklassniki

Imi este blocat odnoklassnikul meu cum pot sal restabilesc?

Profilul poate fi blocat din două motive: suspectat de spargere; si pentru încălcarea regulilor de utilizare a site-ului. Dacă profilul a fost blocat din motivul ca a fost furat de cineva, il puteti recupera cu ajutorul numarului telefonului mobil sau trecand un test si numind corect numele a 5 prieteni din lista. Rețineți că, dacă nu puteți recunoaste prietenii din imagine, sansa repetata de recuperare a profilului va fi posibilă doar în câteva ore. Acceseaza http://www.odnoklassniki.ru/help/2/16 pentru a afla mai multa informatie.

cine ma poate ajuta sa aflu parola de la contul meu de odnoklassniki shi sa pot intra iar pe el...? Va rog ajutatima...! mersi anticipat!

Acceseaza acest link http://www.odnoklassniki.ru/help/2/15 pentru a afla ce poti face

cineva mia furat pagina imi puteti spune ce trebue sa fac casami re cuperez pagina inapoi

Acceseaza acest link http://www.odnoklassniki.ru/help/2/15 si apeleaza la Serviciul de susținere expediind un mesaj cu indicarea motivului adresarii

vreau sa aflu daca se poate daca pe saiutul odnoklassniki profilul unei persoane este a ei sau nu

Pentru a verifica daca profilul apartine unei persoane reale, la inregistrare, administratia retelei solicita date concrete, personale ca ex: nume, nr de mobil etc. Datele personale nu se divulga, ele sunt protejate. O persoana poate avea mai multe profiluri si acest lucru nu contravine legii. Daca detinatorul profilului, intreprinde actiuni ilegale, cum ar fi expedierea mesajelor spam sau mesaje denigratoare, de intimidare sau injositoare, distribuie fotografii cu continut ilegal...atunci acest profil poate fi blocat de administratia retelei de socializare, la solicitarea persoanei patimite.