cum sati recuperezi emailu-l furat

Poți să îți recuperezi foarte ușor contul dacă ai setat o adresă de email alternativă sau știi răspunsul la întrebările secrete. Dacă contul de email ți-a fost furat, resetează parola cât mai repede, astfel încât atacatorul să nu îți schimbe adresa alternativă de email sau răspunsurile la întrebările secrete. Accesează pagina de logare și dă click pe opțiunea V-aţi uitat ID-ul sau parola / I can’t access my account și selectează Am o problemă cu parola / I forgot my password. Dacă ai setat un cont de email alternativ, poți cere resetarea parolei utilizand acel cont. În urma resetării, în contul de email alternativ vei primi un link, care îți va permite să schimbi parola. Dacă ai un cont de Yahoo și nu ai setat un email alternativ, vei primi direct setul de intrebari secrete pe care le-ai ales la crearea contului.

Pentru ca totul să fie OK, vă rugăm să ne expediați o altă fotografie, pe care sunteți vizibil Dvs. pe fonul conversației cu Serviciul nostru de susținere.

Pentru a face o fotografie pe fundalul corespondenței cu serviciul de Suținere trebuie să: deschizi conversația să fie vizibilă pe monitorul computerului sau orice alt dispozitiv mobil sau tabletă; roagă pe cineva să te fotografieze lângă monitorul cu conversația(în fotografie trebuie să se vadă fața ta și monitorul cu conversația); trimite fotografia prin e-mail la Serviciul de Susținere

miam uitat parola de la odnaklasniki si emailu de pe care e facut saitul nu e ameu am apelat la serviciul de sustinere si vreau sa aflu unde va veni raspunsul

vei primi răspunsul pe adresa de email care ai indicat-o atunci când ai completat formularul

vreau sa-mi fac facebook dar nu pot imi scrie ca trebuie sa pun un email dar eu nu il stiu.cum pot sa-l aflu?

Daca nu ai o adresa de e-mail presupunem ca ai o virsta la care este mai bine sa vorbesti cu parintii despre dorinta de a-ti face un cont. Exista o varsta-limita pentru a-ti face un cont. Asa cum exista o varsta minima pentru conducerea unui automobil, asa este indicata varsta minima pentru a avea un cont pe retelele de socializare.