//= escape_meta(Configure::read('Config.projectName')) ?> //= escape_meta($title) ?> //= escape_meta(summarize($description, 456)) ?>
E curios, privește multe filmulețe online, are cel puțin un cont creat, e pasionat de jocuri și visează să devină cel mai popular pe Internet. Cum să-l ajut să navigheze în siguranță?
Anonimitatea online. Pe internet oricine se poate prezenta altfel decât este în realitate și mulți acționează sub identități false. Îl atenționez să nu primească favoruri de la persoanele cunoscute online, să nu dea detalii personale și să nu accepte întâlniri în viața reală.
Datele personale pe care le publică online. La crearea conturilor se solicită informații personale pentru a crea o identitate virtuală. Discutăm despre cum poate limita accesul la datele personale și de ce este necesar să facă acest lucru.
Conținutul publicat online. Odată ce informația este transmisă online sau publicată pe un site, ea scapă de sub control – poate fi copiată, salvată, reîncărcată pe alte site-uri sau dată mai departe altor persoane. Îi vorbesc despre faptul că, pe Internet, orice fotografie, mesaj sau video poate fi văzut de toată lumea pentru că nu poți deține controlul asupra distribuirii.
Începerea unei conversații cu copilul dumneavoastră despre o situaţie sensibilă sau o îngrijorare, este o adevărată provocare.
Reguli de siguranță: 8 sfaturi simple despre cum să vă protejați copilul în mediu virtual
Scriu această istorie pentru a încuraja și alți părinți să atragă mai multă atenție la comportamentul copilului, dacă vă pare ceva straniu atunci la sigur trebuie să faceți ceva și să nu ignorați.