Țărăncuța Veselă

Raiul pedofililor in grupurile de mămici

Cu vreo 25 de ani în urmă pedofilii şi obsedaţii sexual trebuiau să se ducă prin parcuri, prin trenuri şi troleibuze pentru ca să găsească vreo fetiţă sau vreun băieţel în faţa căruia să-şi expună organele sexuale. Acum ei pot sta acasă, relaxaţi şi să primească tot ce vor, fără a coborî din pat. Este suficient să adere la orice grup de mămici de pe Facebook. Cu câteva luni în urmă o mamă postase într-un grup o poză cu fetiţa ei în sânii goi, micuţi, care abia începeau să se rotunjească. Fetiţa avea o problemă de sănătate şi mămica ei căuta sfaturi şi sugestii de stabilire a diagnosticului pe o reţea de socializare.

Derulând acum wall-ul de Facebook şi uitându-mă la poze, mă pomenesc la un moment dat cu o puţă pe tot ecranul! Un vagin inflamat! Fără nimic blurat! O poză clară, focusată foarte bine pe organele genitale ale unei fetiţe. Mama acestei micuţe consideră absolut normal ca eu şi cele câteva milioane de utilizatori Facebook putem să ne uităm nestingherit la poza cu fetiţa ei în care i se văd şi organele genitale şi orificiul anal! Pe ea o interesează doar cu ce să ungă zona inflamată dintre picioarele fetiţei. Atât.

OMG! Ca să vezi, o poză intimă, nud, cu o fetiţă, este postată nu de un pedofil obsedat, dar de mama ei, cea care trebuie s-o protejeze şi să aibă grijă de ea.

E clar, fetiţa are o problemă şi trebuie consultată de un medic. Mă uit fugitiv peste comentarii şi ştiţi ce mă şochează?! Din cele peste 1000 (O MIE!!!) de comentarii nu găsesc niciunul care să-i spună mamei că a încălcat dreptul acestui copil, că această poză atât de intimă nu trebuie expusă pe o reţea de socializare şi că poza trebuie ştearsă imediat! Este amoral, interzis şi ilegal să postezi poze cu copii goi! Mai mult chiar, printre sutele de sfaturi (cineva îi recomandă să ungă cu untură de porc, altcineva cu cretă, tărâţe, coajă de stejar, sodă de mâncare) şi poze cu preparate minune, o altă mamă postează tot o poză cu fetiţa ei. O poză în care micuţa apare goală, cu picioarele desfăcute şi cu organele genitale la vedere. Şi pentru că nu este suficient, după câteva ore mama mai pune o poză nud, pentru a le arăta celor peste o mie de mame care au comentat, că situaţia s-a ameliorat.

Aceste grupuri pentru mămici sunt raiul pedofililor! Orice obsedat îşi poate face un profil fals şi să se masturbeze în voie uitându-se la poza nud a unui copil, pusă pe Facebook chiar de mama lui. Ceea ce pentru această mamă este un funduleţ drăguţ şi drăgălaş de bebeluş, pentru altcineva poate fi un obiect de plăcere.

De ce pozele nud cu copii au devenit o normalitate la noi în ţară?!

Nu ştiu cum voi, dar eu mă sperii când văd astfel de poze şi intru în panică, pentru că în ultimul timp aud tot mai multe cazuri de copii violaţi şi abuzaţi. Nu-mi imaginez cum aş îndrăzni să bag telefonul mobil între picioarele fetiţei mele, să mă uit atent în ecran, să focusez, să fac o poză cu organele ei genitale şi s-o postez pe Facebook!

Aceste mame care pun poze nud cu copiii lor, de ce nu-şi bagă telefonul între picioare să-şi fotografieze vaginul şi să-l posteze pe Facebook?! Asta le-ar scuti de vizita la ginecolog. Dacă e ok să vadă toţi vaginul fetiţei, înseamnă că e ok să vadă toţi şi vaginul mamei! Că până la urmă care-i diferenţa? Este aceeaşi contrucţie, sunt identice. O mie de comentatori ar discuta despre vaginul ei, ar stabili diagnosticul şi i-ar spune cu ce să se ungă.

De ziua copiilor, nu toţi mănâncă îngheţată şi se dau în scrânciob. Chiar în acest moment, undeva într-un colţ întunecat, un copil este abuzat sexual. Postând poze nud cu copii voştri, încurajaţi pedofilia.

Țărăncuța Veselă,