Cum îmi pot reaccesa contul?

Pentru ați reaccesa contul, conectează-te la pagina de start a serviciului folosit, urmează instrucțiunile pentru ați confirma identitatea și dacă este necesar, scanează-ți computerul/tableta/telefonul pentru a detecta eventuali viruși. Dacă ai un cont pe o rețea socială sau email, poți avea la dispoziție următoarele opțiuni de confirmare a identității: - indică numărul de telefon sau adresa de email la care să primeşti codul sau link-ul de restabilire a accesului - răspunde la întrebarea ta de securitate (dacă ai adăugat vreuna în cont); - identifică prieteni în baza fotografiilor etichetate ale acestora; - ia legătura cu un prieten ales de tine anterior pentru a te ajuta; - menționează-ți data nașterii. Dacă nu îți amintești parola, poți solicita o altă parolă. Pentru restabilirea parolei, apasă pe "Ai uitat parola", selectează ce îți amintești despre profilul tău: date personale (prenumele, numele de familie, vârsta şi oraşul), telefon, adresa de email, nume de utilizator, link la profil. Dacă nu reuşeşti, atunci contactează Centrul de Asistenţă al serviciului pe care ai creat contul, pentru a solicita ajutor în restabilirea accesului la cont.

Ce sunt informațiile publice?

Informațiile publice pot fi văzute de oricine, chiar și de persoanele care nu sunt în lista ta de prieteni sau care folosesc alte canale media. Acestea sunt: 1) Unele informații pe care le oferi atunci când completezi datele din profilul tău: numele tău, sexul, vârsta, limba, ţara, numele de utilizator și ID-ul de utilizator (numărul de cont), fotografia de profil, fotografia de copertă și rețelele. 2) Lucrurile distribuite de tine altor persoane: dacă informațiile publicate de tine sunt distribuite de către alte persoane, chiar dacă informația distribuită nu ai făcut-o publică. 3) Comentariile la postările publice ale persoanelor. 4) Postările în grupuri publice sau pe paginile rețelelor sociale. Orice persoană care poate vedea pagina sau grupul poate vedea postarea sau comentariul tău. Reține că informațiile publice pot: - să fie asociate cu tine, chiar și în afara reţelei; - să fie afișate atunci când cineva efectuează o căutare pe Pagina reţelei sau pe un alt motor de căutare; - să fie accesibile jocurilor, aplicațiilor și site-urilor web integrate în reţeaua socială care sunt folosite de tine și de prietenii tăi.

Cum stabilesc cine poate vedea informațiile din profilul sau cronologia mea?

Oricine poate vedea informațiile tale publice, care includ numele tău, fotografia ta de profil, fotografia de copertă, sexul, numele de utilizator, ID-ul de utilizator (numărul de cont) și rețelele. Doar tu și prietenii puteți posta în cronologia ta. Atunci când postezi ceva, poți stabili cine poate vedea postarea folosind selectorul de audiență. Când îți editezi informațiile despre tine, la fel poți să stabilești cine le vede. Înainte ca fotografiile, postările și activitățile din aplicații în care te-a etichetat cineva să apară în cronologia ta, poți aproba sau refuza etichetarea pornind Revizuirea cronologiei. Cu toate acestea, vei fi în continuare etichetat, iar conținutul etichetat (de exemplu fotografia, postarea) va fi distribuit audienței stabilite de persoana care a făcut postarea.

Ce ar trebui să fac dacă văd ceva ce nu-mi place pe reţelele sociale?

Ai mai multe opțiuni: - Dacă nu îți place o postare care apare în Noutăți, poți să o ascunzi. - Dacă nu îți place o postare în care te-a etichetat cineva, poți șterge eticheta. - Dacă vrei ca o postare să fie ștearsă, solicită-i persoanei care a postat-o să o șteargă. Dacă postarea reprezintă un abuz (de exemplu, intimidare sau hărțuire), înțelegem că s-ar putea să ți se pară dificil să iei legătura direct cu persoana respectivă și te încurajăm să ne raportezi postarea. - Dacă te deranjează o persoană, poți s-o ștergi din lista de prieteni sau s-o blochezi. Reține că trebuie să discuţi cu părinţii sau să contactezi Consultantul Siguronline, dacă te simți amenințat/ă de ceva ce vezi sau îţi este expediat.

Cum îmi dezactivez contul pe o reţea socială?

Dacă îți dezactivezi contul, profilul tău nu va mai fi vizibil pentru alte persoane și utilizatorii nu te vor mai putea căuta. Este posibil ca unele informații, cum ar fi mesajele pe care le-ai trimis prietenilor, să fie în continuare vizibile pentru ceilalți. Dacă dorești să revii după dezactivarea contului, îl poți reactiva oricând pe unele site-uri, pe altele este indicat o perioadă (de exemplu, pe ok.ru, un cont dezactivat poate fi reactivat timp de 90 de zile). Reține că, dacă folosești contul pentru a te conecta în altă parte, contul tău se va reactiva. Acest lucru înseamnă că profilul tău, inclusiv lucrurile precum prietenii, fotografiile și postările, vor fi restaurate complet. Reține că, pentru a-ți reactiva contul, va trebui să ai acces la adresa de e-mail sau numărul de telefon pe care le folosești pentru a te conecta. Dacă îți ștergi definitiv contul, nu vei mai putea să-l reactivezi sau să recuperezi conținutul sau informațiile pe care l-ai adăugat.

Care profesori pot organiza activitățile propuse în rubrica Resurse didactice? Și în cadrul căror lecții?

Rubrica este prevăzută pentru oricare profesor sau diriginte de clasă, educator din instituții educative, care dorește să realizeze activități interesante și utile cu copiii la tema Siguranței în mediul online. Profesorul care hotărăște să realizeze aceste activități are libera alegere de a ajusta conținutul conform specificului de învățare a grupului său de elevi, precum și lecția la care va realiza aceste activități.

Poate fi lecția realizată cu copii și părinți împreună?

Resursele didactice sunt prevăzute pentru activități directe ale profesorului cu copiii. Pentru părinți este recomandabil a se organiza separat lecții de informare sau discuții asupra problemelor cu care copiii se pot confrunta în mediul online, precum și suportul de care aceștia au nevoie pentru a depăși problemele. Puteți scrie un mesaj consultantului Siguronline pentru a discuta despre posibilitatea venirii unui specialist în școala dumneavoastră, care va informa părinții despre riscurile și pericolele cu care se ciocnesc copiii în mediul online.

De unde aș putea accesa alte resurse informative și didactice pentru lecție?

Dacă dumneavoastră doriți să utilizați și alte informații utile în cadrul lecțiilor pe care le organizați la diferite teme în domeniul siguranței online, le puteți cerceta individual pe alte site-uri sau portaluri existente. Dumneavoastră hotărâți individual care vor fi aceste informații selectate și cum vor contribui ele la realizarea obiectivelor lecției dumneavoastră. Vă recomandăm însă să vă asigurați că informațiile date le accesați de pe site-uri sau portaluri informative oficiale, că nu au fost publicate de persoane întâmplătoare și că puteți folosi conținutul lor fără careva restricții (dreptul de autor).

Pentru a cuprinde un număr mai mare de copii informați, aș putea să realizez lecția împreună cu câteva clase diferite în același timp?

Fiecare plan de lecție are specificat grupul țintă recomandat pentru realizarea acesteia. Activitățile sunt selectate și formulate în conformitate cu vârsta grupului respectiv și numărul de elevi din cadrul unei clase. Nu se exclude posibilitatea ajustării conținuturilor pentru copii de vârste diferite. Totodată, recomandăm ca numărul copiilor participanți la activități să nu depășească numărul unei clase de elevi.

Cum pot utiliza la lecție imaginile din Anexe?

Imaginile din Anexe corespund activităților prevăzute de planul de lecție. În funcție de resursele disponibile și numărul de elevi, dumneavoastră puteți multiplica și distribui imaginile sau să le folosiți în cadrul lucrului frontal cu clasa de elevi.

Mi-a făcut cineva un profil fals pe numeli meu și poze de-ale mele cum pot să-l elimin

Raportează acel profil administratorilor site-ului pe care ai creat contul. Crearea profilurilor false şi folosirea datelor personale ale altor utilizatori, inclusiv fotografii, reprezintă o încălcare.

Am sters masagele din odnoklasniki cim sale recuperezi

Mesajele sterse nu mai pot fi recuperate. Dacă ai ascuns o conversaţie cu cineva anume, atunci când vei dori să-i scrii din nou un mesaj, conversaţiile anterioare vor reapărea.

Miam sters contul de odnoklassniki si vreau sal restabilesc

Dacă ai şters profilul, acesta poate fi restabilit timp de 90 zile. Daca a trecut mai mult timp, nu-l mai poţi restabili.

spuneti va rog , se pedepseste persoana care a spart mai multe conturi de odnoklassniki? cum ,prin ce metoda?

Profilul acestor persoane trebuie raportat administratorilor ok.ru care blochează astfel de acţiuni cum ar fi: acces neautorizat la profilurile altor utilizatori, postarea mesajelor care conțin cuvinte și expresii obscene, colectarea datelor personale ale altor utilizatori, insultarea altor utilizatori ş.a. Acceseaza Pagina de Ajutor al ok.ru: https://ok.ru/help/80/400/3077 cu informaţie utilă despre serviciile oferite de acest site.

Cum pot afla cine se ascunde după contul de Instagram fake

Respectarea confidenţialităţii utilizatorilor le permite să acţioneze anonim. Unii se folosesc de această posibilitate şi actionează sub identităţi false sau invéntate. Cu toate acestea ai posibilitatea să blochezi profilurile anonime (contul din numele căruia se acţionează). Oricine ar fi persoana din umbră, ea nu va mai putea să te contacteze.

cum pot se sterg un profil fals dar nui stiu nici parola si nici loghinu nici numaru de telefon

Raportează acel profil administratorilor site-ului pe care este creat pentru a fi blocat contul. Pentru următoarele acţiuni, utilizatorii sunt blocaţi: crearea profilurilor false, colectarea datelor personale ale altor utilizatori, indicarea informațiilor false, insultarea altor utilizatori, postarea mesajelor care conțin cuvinte și expresii obscene, trimiterea de spam,înregistrarea a mai mult de un cont de către aceeași persoană, acces neautorizat la profilurile altor utilizatori

In 2010 mi a fost schimbata parola pe odnoklassniki de atunci nu am mai putut 8ntra pe acel profil cu, la momement nu tin minte mail parola si nici nr de mobil nu l mai stiu , dar cind intra pe sait de la alti prieteni profilul meu apare in genere poze etc , ultima intrarece in 2010 , dar doresc cumva sa sterg acele poze !

Pentru a şterge profilul, trebuie să te loghezi. Daca ai pierdut accesul la profilul tau, atunci pentru a sterge profilul trebuie sa restabilesti accesul. Pentru a restabili accesul la contul tău, apasă pe "Ai uitat parola", indici numărul de telefon, adresa de email sau ID-ul profilului. Dacă nu reuşeşti prin aceste metode, contactează serviciul de asistență al ok.ru: https://goo.gl/CGp9Ao Scrie administratorilor site-ul un mesaj completând un formular cu descrierea problemei și datele tale de contact. Ei verifică informațiile și-ți pot oferi acces la contul tău.

Buna zioa am si eu o intrebare cineva iea facut prieten mele 3 situri FALSE de odnoklassiniki.ru adica (a pus poze de aiei si ca si cum ar fi iea unul dintre aceste situri are multi prieteni si nici nu te gindesti ca poate fi un site fal .) si ma deranjeaza foarte mult acest lucru cum asi putea sa aflu cine este persoana care a facut siturile ? sau depe ce numar de telefon este facut acest site ? sau depe ce e-mail este facut ? cum pot sa aflu cine este persoana in spatele acestui site FALS ? ma puteti ajuta va rog frumos sau daca stiti la cine pot sa ma adresez mai direct care ma poate ajuta sa aflu cine este persoana sau macar sa sterg aceste situr ?

Raportează acel profil administratorilor site-ului pe care ai creat contul. Crearea profilurilor false şi folosirea datelor personale ale altor utilizatori, inclusiv fotografii, reprezintă încălcări pentru care utilizatorii sunt blocaţi. Respectarea confidenţialităţii utilizatorilor le permite să acţioneze anonim. Unii se folosesc de această posibilitate şi actionează sub identităţi false sau inventate.

Cineva imi scrie intrebari cu anonim care nu imi sunt chiar placute . Cum pot sa aflu cine se ascunde sub anonim ?

Blochează utilizatorul care îţi scrie lucruri neplăcute. Respectarea confidenţialităţii utilizatorilor le permite să acţioneze anonim. Unii se folosesc de această posibilitate şi actionează sub identităţi false sau inventate. Cu toate acestea ai posibilitatea să blochezi profilurile anonime (contul din numele căruia se acţionează). Oricine ar fi persoana din umbră, ea nu va mai putea să te contacteze.

de ce nu pot adauga prieteni in ok.ru , scrie Этого пользователя пока нельзя добавить в друзья. Повторите попытку позже.

Cu scopul de a opri spam-ul, există restricţii la unele tipuri de acţiuni, inclusiv la numărul de cereri de prietenie trimise într-o perioadă scurtă de timp. Probabil ai trimis multe cereri de prietenie. Dacă nu ai trimis, atunci e posibil ca accesul la contul tău să fi fost compromis pe persoane rău intenţionate care răspândesc spam. În asemenea cazuri, trebuie să schimbi parola imediat, verifică compiuterul sau telefonul dacă este virusat.