//= escape_meta(Configure::read('Config.projectName')) ?> //= escape_meta($title) ?> //= escape_meta(summarize($description, 456)) ?>
O sarcină grea în aceste săptămâni este pusă pe umerii profesorilor și diriginților de clasă.
Întrebările multe sunt semn bun că subiectul i-a interesat, că sunt sau nu sunt de acord cu ceva.
Propunem mici șiretlicuri pedagogice care pot fi făcute înainte de a începe o lecție despre siguranța online la subiecte mai delicate și sensibile.
Dragi învățători și profesori care ați participat la Ediția 2, 2019, la una dintre sesiunile ediției a doua a Conferinței națională a învățătorilor și profesorilor Siguranța Copiilor Online, v-am promis să revenim cu un concurs.
La întâlnirile noastre cu învățătorii și profesorii, discutăm deseori despre importanța dezvoltării la copii a abilităților de gândire critică pentru o navigare activă, pozitivă și responsabilă în mediul online.
Dragii noștri învățători și profesori, continuăm desfășurarea activităților pentru cadrele didactice interesate de subiectul siguranței online a copiilor.
În acest articol dorim să abordăm un subiect care ne vizează pe noi toți, cei care lucrăm cu copiii.
Comunitatea Intersecție. Zona Sigură Online se reunește în luna august pentru două ateliere de lucru cu învățători și profesori.
Ceea ce postezi vorbește publicului online despre anumite interese sau preferințe pe care le ai.
Am primit de multe ori din partea dvs, dragi pedagogi, întrebarea: Aș putea să fac o lecție de informare în clasa în care un copil a fost victima abuzului în mediul online sau dacă am identificat eu un astfel de abuz?
În lucrul de profesor, deseori, vă ciocniți cu îndoieli ce pot crește în mici frici atunci când subiectul pe care doriți să-l abordați cu copiii este unul sensibil și delicat.
Profesori și învățători ai comunității Intersecție. Zona Sigură Online, am decis să vă invităm să luați parte la un concurs, în care să îmbinați, împreună cu discipolii dumneavoastră, utilul cu plăcutul.
La început de decembrie, ne dăm întâlnire la INTERSECȚIA care marchează zona sigură online!
Scopul acestui material este să vă ajute să înțelegeți mai multe despre activitățile în online ale elevilor care au revenit în bănci după un timp atât de îndelungat petrecut cu tableta, telefonul sau computerul de acasă.
Competența digitală este una dintre acele alte competențe pe care instituțiile de învățământ le au incluse în programele și planurile de realizare a procesului educativ.