un baiat se agata de mine , am vorbit cu el si acum ma terorizeaza ca o sa le spuna paritilor daca nu voi avea relatii itime cu el

Agresorul va fi descurajat dacă nu vei reacționa și nici nu te vei răzbuna, ignoră-l. Dacă băiatul devine insuportabil de agresiv, păstrează dovada hărțuirii: SMS, email etc și discută cu profesorul sau părinții. Cu siguranță veți găsi soluția cea mai bună pentru al liniști.

Buna, de 2 zile un tip ma ameninta scrie fel de fel de citate pe odnoklasniki despre mine si ma birfeste.Ce pot face in asa caz?

Poţi bloca accesul la profilul tău a persoanei care te hărţuieşte. Când blochezi pe cineva, aceasta are ca rezultat ruperea tuturor legăturilor cu persoana respectivă (prieteni, detalii despre prieteni etc.). Atât tu, cât şi utilizatorul respectiv nu vă veţi mai vedea reciproc cronologiile şi nu vă veţi mai găsi cronologiile în rezultatele de căutare. Pentru a-l restricţiona ca să nu-ţi mai scrie mesaje - deschide ultimul mesaj primit, în caseta deschisă, sus, în dreptul numelui celui care ţi-a scris, vei vedea un cerculeţ tăiat, apropie cursorul şi apasă pe cerculeţ pentru a bloca această persoană. Pentru a afla mai multe despre siguranţa de pe reţelele de socializare, accesează: http://siguronline.md/rom/cum-sa-fii-in-siguranta-pe-retelele-de-socializare

astazi o persoana in virsta de 25 de ani mia vorbit cu vorbe destul de urite si imi este putin frica puteti sa ma ajutati sami dati un sfat?

Daca acest lucru s-a intamplat in drum spre scoala sau spre casa, in ograda casei sau in alte circumstante - pentru a evita situatiile neplacute pe viitor, vorbeste cu parintii, daca aceasta persoana ti s-a adresat prin mesaj sau un comentariu pe vreo retea de socializare sau skype - atunci ai posibilitatea sa-l blochezi.

Buna!o întrebare dacă se poate! Zilele trecute mi-a scris pe odnoklassniki o persoană necunoscută de 21 ani mesaje cu caracter indecent,fraudulos,necorespunzător si nu in ultimul rind sexual! Cum pot depista persoana?unde sa mă adresez? Merci anticipat (k)

Suna la Linia Fierbinte 0800 777 77 pentru mai multe detalii. Este un apel gratuit şi confidenţial. Ţi se va oferi mai multe informaţii despre cum să acţionezi în continuare. Sau scrie-ne un mesaj pe email: hotline@siguronline.md sau pe skype: Consultant080077777

Buna am avut un sait odnoklassniki si o persoana mi la luat scriind un status oribil nu am acordat atentie dar oricum cum as putea sterge saitul definitiv?

Pentru a sterge profilul definitiv, acceseaza profilul si in josul paginii acceseaza Acordul de Licenta sau Regulamentul. la sfirsitul Regulamentului apasa pe "Refuza serviciile", Indică motivul ștergerii profilului tău, Introduceți parola si apasa "Sterge pentru totdeauna". Odată cu ștergerea profilului, se șterge pentru totdeauna, nu doar informația de caracter personal, dar, de asemenea și fotografiile, comentariile, notele, conversațiile cu prietenii, realizările în jocuri și multe altele.