de ce nu pot adauga prieteni in ok.ru , scrie Этого пользователя пока нельзя добавить в друзья. Повторите попытку позже.

Cu scopul de a opri spam-ul, există restricţii la unele tipuri de acţiuni, inclusiv la numărul de cereri de prietenie trimise într-o perioadă scurtă de timp. Probabil ai trimis multe cereri de prietenie. Dacă nu ai trimis, atunci e posibil ca accesul la contul tău să fi fost compromis pe persoane rău intenţionate care răspândesc spam. În asemenea cazuri, trebuie să schimbi parola imediat, verifică compiuterul sau telefonul dacă este virusat.

nu pot sa scriu mesaje pe odno si nici coment , de fiecare data cind vreu sa scriu mi se stinge kalculatorul .. shi asta se intimpla doar cind stau pe odno .. ce pot sa fac?

este o problemă tehnică, adresează-te unui specialist IT pentru a verifica problema calculatorului

Cr trebuie sa fac ca sa scot o programa care nu o pot scoate?

Fiţi foarte atenţi când descărcaţi fişiere de pe Internet. Ele pot conţine lucruri neplăcute, precum viruşi sau spioni. Este ca în povestea „Jack şi vrejul de fasole”, plantezi ceva în computerul tău iar acest ceva creşte şi iar creşte! În cele din urmă îţi poate distruge întregul calculator. Asigură-te să ai un program anti-virus instalat şi nu descărca fişiere decât de pe site-urile în care ai deplină încredere. Adresează-te la un specialist IT sau profesor de informatică sau cineva care se pricepe bine la calculatoare ca să-ți arate exact ce trebuie să faci ca să scapi de programul nedorit, să instalezi un antivirus ca să eviți situațiile neplăcute pe viitor.

Eu de fiecare data cand intru pe ondoklassniki imi pun numele si parola dar cand dau intra nu imi apare nimic decat alb.

Este o problema tehnica la calculator si nu are legatura cu autentificarea. Apeleaza la un serviciu tehnic pentru a rezolva problema

Buna..! Am o intrebare...de ce nu pot intra pe odnoklassniki de pe notebook,dar de pe alt calculator sau de pe telefon pot?

Intrebarea este foarte generala, trebuie verificate setarile Internetului si a browserului pe care il folosesti, poate antivirusul blocheaza anumite lucruri...adreseaza-te la un specialist IT, sunt multe lucruri de verificat