Mi-a făcut cineva un profil fals pe numeli meu și poze de-ale mele cum pot să-l elimin

Raportează acel profil administratorilor site-ului pe care ai creat contul. Crearea profilurilor false şi folosirea datelor personale ale altor utilizatori, inclusiv fotografii, reprezintă o încălcare.

Cum pot afla cine se ascunde după contul de Instagram fake

Respectarea confidenţialităţii utilizatorilor le permite să acţioneze anonim. Unii se folosesc de această posibilitate şi actionează sub identităţi false sau invéntate. Cu toate acestea ai posibilitatea să blochezi profilurile anonime (contul din numele căruia se acţionează). Oricine ar fi persoana din umbră, ea nu va mai putea să te contacteze.

cum pot se sterg un profil fals dar nui stiu nici parola si nici loghinu nici numaru de telefon

Raportează acel profil administratorilor site-ului pe care este creat pentru a fi blocat contul. Pentru următoarele acţiuni, utilizatorii sunt blocaţi: crearea profilurilor false, colectarea datelor personale ale altor utilizatori, indicarea informațiilor false, insultarea altor utilizatori, postarea mesajelor care conțin cuvinte și expresii obscene, trimiterea de spam,înregistrarea a mai mult de un cont de către aceeași persoană, acces neautorizat la profilurile altor utilizatori

Buna zioa am si eu o intrebare cineva iea facut prieten mele 3 situri FALSE de odnoklassiniki.ru adica (a pus poze de aiei si ca si cum ar fi iea unul dintre aceste situri are multi prieteni si nici nu te gindesti ca poate fi un site fal .) si ma deranjeaza foarte mult acest lucru cum asi putea sa aflu cine este persoana care a facut siturile ? sau depe ce numar de telefon este facut acest site ? sau depe ce e-mail este facut ? cum pot sa aflu cine este persoana in spatele acestui site FALS ? ma puteti ajuta va rog frumos sau daca stiti la cine pot sa ma adresez mai direct care ma poate ajuta sa aflu cine este persoana sau macar sa sterg aceste situr ?

Raportează acel profil administratorilor site-ului pe care ai creat contul. Crearea profilurilor false şi folosirea datelor personale ale altor utilizatori, inclusiv fotografii, reprezintă încălcări pentru care utilizatorii sunt blocaţi. Respectarea confidenţialităţii utilizatorilor le permite să acţioneze anonim. Unii se folosesc de această posibilitate şi actionează sub identităţi false sau inventate.

Cum sa acepti o persoana in prieteni daca sunt 2 cu aceleasi profil

Unul din aceste profiluri poate fi fals. Dacă nu cunoşti persoana în viaţa reală, se poate întâmpla ca ambele conturi să fie false şi nu ai cum să verifici dacă e altfel. Dacă cunoşti acea persoană, contactează-o pentru a verifica care din profiluri îi aparţine. Dacă cineva a creat un profil cu identitatea altei persoane, acel profil trebuie Raportat/Denunţat administratorilor site-ului.

Cineva a facut un profil fals pe rețeaua de socializre ”Instagram”. Îmi folosește fară acord pozele, mă puteți ajuta ? Cum pot afla cine este persoana resprectivă ?Mulțumesc

Dacă vrei să raportezi un cont fals făcut în numele tău, dar personal nu ai un cont creat pe Instagram, accesează acest link: https://help.instagram.com/contact/636276399721841 Centrul de Ajutor. Vei avea de completat un formular în care vei alege: Someone created an account pretending to be me or a friend (Cineva a creat un cont și pretinde că sunt eu sau un prieten). Odată ce alegi varianta de răspuns, în următoarea întrebare trebuie să indici dacă ai sau nu un cont pe Instagram și mai departe răspunzi la întrebări. Dacă ai un cont creat pe Instagram, accesează Centrul de Ajutor al Instagram, apăsând pe "..." în partea de sus, dreapta a profilului, alege "Raportează" și urmează instrucțiunile.

Niste persoane miau copiat pagina de pe odnoklassniki si la nume au scris lucruri rele. ce pot sa fac?

Nerespectarea regulilor site-ului poate fi raportată la Serviciul de Susținere a rețelei. Accesează http://ok.ru/help/4/27 și completează formularul

Mie imi fura pozele eu am schimbat profilul si lam inchis cum a facut persoana care imi fura pozele sa ma puna in lista neagra daca profilul e inchis ajutatima va rog

poți bloca orice persoană, indiferent dacă are profilul închis sau nu, dacă este în lista ta de prieteni sau nu

la mine a intrat in ospetie cineva , a luat poza mea si a facut un profil de odnoklassniki.ru si a scris multe vorbe necenzurate . Cum pot afla cine a facut asa ceva ?

Administratia retelei nu-ti fa putea oferi informatia despre persoana care a facut acest lucru. Insa, de la Serviciul de Sustinere a retelei poti solicita blocarea sau sanctionarea acestor actiuni, raportand acest fapt. Deasemenea poti activa optiunea profilului inchis, pentru a restrictiona accesul persoanelor straine, cele care nu-ti sunt "prieteni", la informatia ta pentru a evita pe viitor astfel de situatii neplacute.

vreau sa aflu daca se poate daca pe saiutul odnoklassniki profilul unei persoane este a ei sau nu

Pentru a verifica daca profilul apartine unei persoane reale, la inregistrare, administratia retelei solicita date concrete, personale ca ex: nume, nr de mobil etc. Datele personale nu se divulga, ele sunt protejate. O persoana poate avea mai multe profiluri si acest lucru nu contravine legii. Daca detinatorul profilului, intreprinde actiuni ilegale, cum ar fi expedierea mesajelor spam sau mesaje denigratoare, de intimidare sau injositoare, distribuie fotografii cu continut ilegal...atunci acest profil poate fi blocat de administratia retelei de socializare, la solicitarea persoanei patimite.