Cum stabilesc cine poate vedea informațiile din profilul sau cronologia mea?

Oricine poate vedea informațiile tale publice, care includ numele tău, fotografia ta de profil, fotografia de copertă, sexul, numele de utilizator, ID-ul de utilizator (numărul de cont) și rețelele. Doar tu și prietenii puteți posta în cronologia ta. Atunci când postezi ceva, poți stabili cine poate vedea postarea folosind selectorul de audiență. Când îți editezi informațiile despre tine, la fel poți să stabilești cine le vede. Înainte ca fotografiile, postările și activitățile din aplicații în care te-a etichetat cineva să apară în cronologia ta, poți aproba sau refuza etichetarea pornind Revizuirea cronologiei. Cu toate acestea, vei fi în continuare etichetat, iar conținutul etichetat (de exemplu fotografia, postarea) va fi distribuit audienței stabilite de persoana care a făcut postarea.

Ce ar trebui să fac dacă văd ceva ce nu-mi place pe reţelele sociale?

Ai mai multe opțiuni: - Dacă nu îți place o postare care apare în Noutăți, poți să o ascunzi. - Dacă nu îți place o postare în care te-a etichetat cineva, poți șterge eticheta. - Dacă vrei ca o postare să fie ștearsă, solicită-i persoanei care a postat-o să o șteargă. Dacă postarea reprezintă un abuz (de exemplu, intimidare sau hărțuire), înțelegem că s-ar putea să ți se pară dificil să iei legătura direct cu persoana respectivă și te încurajăm să ne raportezi postarea. - Dacă te deranjează o persoană, poți s-o ștergi din lista de prieteni sau s-o blochezi. Reține că trebuie să discuţi cu părinţii sau să contactezi Consultantul Siguronline, dacă te simți amenințat/ă de ceva ce vezi sau îţi este expediat.

Cum sa acepti o persoana in prieteni daca sunt 2 cu aceleasi profil

Unul din aceste profiluri poate fi fals. Dacă nu cunoşti persoana în viaţa reală, se poate întâmpla ca ambele conturi să fie false şi nu ai cum să verifici dacă e altfel. Dacă cunoşti acea persoană, contactează-o pentru a verifica care din profiluri îi aparţine. Dacă cineva a creat un profil cu identitatea altei persoane, acel profil trebuie Raportat/Denunţat administratorilor site-ului.

Vreau Sami intorc saitul

Ai în vedere să-ți restabilești accesul la profilul creat pe una din rețelele sociale? Pentru a restabili accesul la profil, schimbă parola cu ajutorul telefonului mobil sau adresa de email cu care ai creat contul. Dacă nu reușești, scrie un mesaj administratorilor site-ului pe care ai creat profilul, completând un formular în care vei descrie problema și datele tale de contact.

Salut !!! ma puteti ajuta cu faptul ca pe facebookul meu apar poze ciudate ??

expediază-ne te rog pe helpline@siguronline.md link-ul către aceste imagini. De asemenea ai posibilitatea să le raportezi: deschide imaginea, în josul ei vei vedea rubrica "Opțiuni" (lângă Etichetează, Distribuie, Trimite, Îmi place). Când apeși pe "Opțiuni" - alege "Raportează fotografia".

Buna ziua,as dori sami aflu parola de la facebook,pentru ca miam uitato

Accesează link-ul https://www.facebook.com/help/136465059824353 - este pagina Centrului de Ajutor Facebook unde vei găsi informația utilă referitoare la întrebarea ta

Mie imi fura pozele eu am schimbat profilul si lam inchis cum a facut persoana care imi fura pozele sa ma puna in lista neagra daca profilul e inchis ajutatima va rog

poți bloca orice persoană, indiferent dacă are profilul închis sau nu, dacă este în lista ta de prieteni sau nu

Pentru ca totul să fie OK, vă rugăm să ne expediați o altă fotografie, pe care sunteți vizibil Dvs. pe fonul conversației cu Serviciul nostru de susținere.

Pentru a face o fotografie pe fundalul corespondenței cu serviciul de Suținere trebuie să: deschizi conversația să fie vizibilă pe monitorul computerului sau orice alt dispozitiv mobil sau tabletă; roagă pe cineva să te fotografieze lângă monitorul cu conversația(în fotografie trebuie să se vadă fața ta și monitorul cu conversația); trimite fotografia prin e-mail la Serviciul de Susținere

nu pot sa scriu mesaje pe odno si nici coment , de fiecare data cind vreu sa scriu mi se stinge kalculatorul .. shi asta se intimpla doar cind stau pe odno .. ce pot sa fac?

este o problemă tehnică, adresează-te unui specialist IT pentru a verifica problema calculatorului

Profilul meu a fost furat cu citiva ani in urma as putea acum sa aflu parola cu ajutorul dumneavoatra?

Pentru restabilirea parolelor, pentru orice cont, acceseaza "Am uitat parola", completează câmpurile necesare, primești pe email (indicat la înregistrare) sau telefon link-ul pe care-l accesezi pentru a seta o parolă nouă. Succes.

va rog spunetimi cum sa sterg odnoklassniki meu care lam facut?

sub fotografia principala, selecteaza "Modifică setările", în josul paginii vei vedea mai multe colonițe cu optiuni, în care trebuie să alegi "Acord de licență", se va deschide "Regulamentul" la sfârșitul căruia vei găsi 2 opțiuni: "Apelează serviciul de susține" și "Refuz la servicii", completează formularul și "Șterge pentru totdeauna"

Slut am avut un siti si mi-sa furat nu tin minte nici parola nici loginul nimic si deabia acum am vazut ca cineva se foloseste de el cum sal recuperez? Ajutatima v-a rog frumos !!!

acceseaza http://www.odnoklassniki.ru/help/2/15

Cum pot sa fac ca sami dea mesaje doar prietenii nu si cei straini

Se restrictioneaza accesul persoanelor straine atunci cind iti setezi profil inchis - serviciu cu plată. Pe cei cu care nu doriți să comunicați,îi puteți adăuga în lista neagră si ei nu vă vor deranja mai mult cu mesaje sau comentarii. Toate retelele de socializare au rubrica ajutor unde poti seta confidentialitatea profilului. Pentru Odnoklassniki acceseaza link-ul: http://www.odnoklassniki.ru/help/3/18 Pentru Facebook: https://www.facebook.com/safety/tools/

Buna seara! vreau sa va rog sa-mi spuneti toate detaliile despre o o persoana din Romania, Andrei Petrica Pavalachi sau Pavalache, pe site-ul odnoklassniki este numit ander p, vo rog mult sa-mi oferiti informatii despre el. Astept raspuns. Multumesc anticipat.

Nu oferim, ba mai mult, nici nu avem acces la date personale, acestea fiind protejate prin lege şi divulgarea acestor date se pedepseşte. Doar organele de drept pot avea acces la datele personale a celor care sunt suspectaţi de încălcare a legii. Scopul acestui portal este de a informa despre riscurile navigării copiilor pe Internet, oferirea soluţiilor pentru a preveni cazurile de abuz a copiilor şi posibilitatea raportării acestor cazuri.

cineva mia shimbat parola la sait si nu pot intra cum pot so aflu ajutatima va rog

Atunci când se schimbă parola, automat se expediază o înştientizare pe email sau telefonul indicat în profil, pentru a se evita situaţiile când persoanele străine încearcă să acceseze profiluri ce nu le aparţin. Aceste măsuri se întreprind pentru a proteja confidenţialitatea. Oricine - nu poate schimba parola

Buna, de 2 zile un tip ma ameninta scrie fel de fel de citate pe odnoklasniki despre mine si ma birfeste.Ce pot face in asa caz?

Poţi bloca accesul la profilul tău a persoanei care te hărţuieşte. Când blochezi pe cineva, aceasta are ca rezultat ruperea tuturor legăturilor cu persoana respectivă (prieteni, detalii despre prieteni etc.). Atât tu, cât şi utilizatorul respectiv nu vă veţi mai vedea reciproc cronologiile şi nu vă veţi mai găsi cronologiile în rezultatele de căutare. Pentru a-l restricţiona ca să nu-ţi mai scrie mesaje - deschide ultimul mesaj primit, în caseta deschisă, sus, în dreptul numelui celui care ţi-a scris, vei vedea un cerculeţ tăiat, apropie cursorul şi apasă pe cerculeţ pentru a bloca această persoană. Pentru a afla mai multe despre siguranţa de pe reţelele de socializare, accesează: http://siguronline.md/rom/cum-sa-fii-in-siguranta-pe-retelele-de-socializare

Buna!o întrebare dacă se poate! Zilele trecute mi-a scris pe odnoklassniki o persoană necunoscută de 21 ani mesaje cu caracter indecent,fraudulos,necorespunzător si nu in ultimul rind sexual! Cum pot depista persoana?unde sa mă adresez? Merci anticipat (k)

Suna la Linia Fierbinte 0800 777 77 pentru mai multe detalii. Este un apel gratuit şi confidenţial. Ţi se va oferi mai multe informaţii despre cum să acţionezi în continuare. Sau scrie-ne un mesaj pe email: hotline@siguronline.md sau pe skype: Consultant080077777

Cinevia mi-a luat o poza de pe saitul meu de socializare(odnoklasniki)ea/ea nu vrea so sterga la insistenta mia,ce as putea face?

la Serviciul de Sustinere a retelei poti solicita blocarea sau sanctionarea acestor actiuni, raportand acest fapt. Acceseaza acest link http://www.odnoklassniki.ru/help/2/15 pentru a afla ce poti face si apeleaza la Serviciul de sustinere a Odnoklassniki completand formularul. Deasemenea poti activa optiunea profilului inchis, pentru a restrictiona accesul persoanelor straine, cele care nu-ti sunt "prieteni", la informatia ta pentru a evita pe viitor astfel de situatii neplacute.

buna.va rog spunetimi cum sa sterg saitu pe care parola nu am uitato

din intrebare nu este clar la ce retea de socializare te referi, presupunem ca ti-ai creat un profil pe una din retele. Profilul tau personal - il poti sterge, toata reteaua, sau cum o numesti "site" nu poti sterge deoarece pe acest "site" sunt sute de mii de profiluri a persoanelor

la mine a intrat in ospetie cineva , a luat poza mea si a facut un profil de odnoklassniki.ru si a scris multe vorbe necenzurate . Cum pot afla cine a facut asa ceva ?

Administratia retelei nu-ti fa putea oferi informatia despre persoana care a facut acest lucru. Insa, de la Serviciul de Sustinere a retelei poti solicita blocarea sau sanctionarea acestor actiuni, raportand acest fapt. Deasemenea poti activa optiunea profilului inchis, pentru a restrictiona accesul persoanelor straine, cele care nu-ti sunt "prieteni", la informatia ta pentru a evita pe viitor astfel de situatii neplacute.