cum sa procedez in cazul cind o persoana necunoscuta imi scrie?

Din păcate, despre persoanele pe care le întâlneşti în online știi foarte puține lucruri şi niciodată nu ştii dacă este adevărat ce ţi-a spus interlocutorul. Fii atentă! Este ușor să fii minţită online. Imaginea virtuală și realitatea pot fi diferite. Nu te grăbi să te întâlnești cu persoanele cu care faci cunoștință pe Internet. Oricât de prietenoasă și plăcută ar părea o persoană pe Internet, ea poate fi absolut altfel în viața reală. Dacă cineva te deranjează online, oricând ai posibilitatea să o blochezi fără ca persoana respectivă să afle despre acest lucru.

Cum putem afla dacăpersoana de pe un site este cea căutată?

Anonimatul pe Internet le oferă oamenilor posibilitatea să-și ascundă identitatea reală, să-și creeze una fictivă sau să acționeze sub identități false. Află din acest articol: https://goo.gl/7DmwbI ce trebuie să știi despre prieteniile pe net.

Cum pot sa fac ca sami dea mesaje doar prietenii nu si cei straini

Se restrictioneaza accesul persoanelor straine atunci cind iti setezi profil inchis - serviciu cu plată. Pe cei cu care nu doriți să comunicați,îi puteți adăuga în lista neagră si ei nu vă vor deranja mai mult cu mesaje sau comentarii. Toate retelele de socializare au rubrica ajutor unde poti seta confidentialitatea profilului. Pentru Odnoklassniki acceseaza link-ul: http://www.odnoklassniki.ru/help/3/18 Pentru Facebook: https://www.facebook.com/safety/tools/

astazi o persoana in virsta de 25 de ani mia vorbit cu vorbe destul de urite si imi este putin frica puteti sa ma ajutati sami dati un sfat?

Daca acest lucru s-a intamplat in drum spre scoala sau spre casa, in ograda casei sau in alte circumstante - pentru a evita situatiile neplacute pe viitor, vorbeste cu parintii, daca aceasta persoana ti s-a adresat prin mesaj sau un comentariu pe vreo retea de socializare sau skype - atunci ai posibilitatea sa-l blochezi.

Buna!o întrebare dacă se poate! Zilele trecute mi-a scris pe odnoklassniki o persoană necunoscută de 21 ani mesaje cu caracter indecent,fraudulos,necorespunzător si nu in ultimul rind sexual! Cum pot depista persoana?unde sa mă adresez? Merci anticipat (k)

Suna la Linia Fierbinte 0800 777 77 pentru mai multe detalii. Este un apel gratuit şi confidenţial. Ţi se va oferi mai multe informaţii despre cum să acţionezi în continuare. Sau scrie-ne un mesaj pe email: hotline@siguronline.md sau pe skype: Consultant080077777