Ce sunt informațiile publice?

Informațiile publice pot fi văzute de oricine, chiar și de persoanele care nu sunt în lista ta de prieteni sau care folosesc alte canale media. Acestea sunt: 1) Unele informații pe care le oferi atunci când completezi datele din profilul tău: numele tău, sexul, vârsta, limba, ţara, numele de utilizator și ID-ul de utilizator (numărul de cont), fotografia de profil, fotografia de copertă și rețelele. 2) Lucrurile distribuite de tine altor persoane: dacă informațiile publicate de tine sunt distribuite de către alte persoane, chiar dacă informația distribuită nu ai făcut-o publică. 3) Comentariile la postările publice ale persoanelor. 4) Postările în grupuri publice sau pe paginile rețelelor sociale. Orice persoană care poate vedea pagina sau grupul poate vedea postarea sau comentariul tău. Reține că informațiile publice pot: - să fie asociate cu tine, chiar și în afara reţelei; - să fie afișate atunci când cineva efectuează o căutare pe Pagina reţelei sau pe un alt motor de căutare; - să fie accesibile jocurilor, aplicațiilor și site-urilor web integrate în reţeaua socială care sunt folosite de tine și de prietenii tăi.

Cum stabilesc cine poate vedea informațiile din profilul sau cronologia mea?

Oricine poate vedea informațiile tale publice, care includ numele tău, fotografia ta de profil, fotografia de copertă, sexul, numele de utilizator, ID-ul de utilizator (numărul de cont) și rețelele. Doar tu și prietenii puteți posta în cronologia ta. Atunci când postezi ceva, poți stabili cine poate vedea postarea folosind selectorul de audiență. Când îți editezi informațiile despre tine, la fel poți să stabilești cine le vede. Înainte ca fotografiile, postările și activitățile din aplicații în care te-a etichetat cineva să apară în cronologia ta, poți aproba sau refuza etichetarea pornind Revizuirea cronologiei. Cu toate acestea, vei fi în continuare etichetat, iar conținutul etichetat (de exemplu fotografia, postarea) va fi distribuit audienței stabilite de persoana care a făcut postarea.