Ce este blocarea? Ce se întâmplă când blochez pe cineva?

Poți bloca pe cineva pentru a împiedica persoana respectivă să mai vadă ce postezi pe profilul tău, să îți scrie sau să te adauge ca prieten. Persoanele nu sunt anunțate atunci când le blochezi. Blocarea unei persoane cu care ești prieten va duce în mod automat la ștergerea ei din lista de prieteni. Persoanele blocate nu vor putea: - să vadă ceea ce postezi în profilul tău; - să te eticheteze în postări, comentarii sau fotografii; - să te invite la evenimente sau grupuri; - să înceapă o conversație cu tine; - să te adauge ca prieten. Când blochezi pe cineva, nu vei mai putea face unele lucruri, cum ar fi începerea unei conversații cu persoana respectivă sau adăugarea ei ca prieten. Notă: Când deblochezi o persoană, nu veți fi din nou prieteni în mod automat, va trebui să-i trimiți o cerere nouă de prietenie.