cum pot se sterg un profil fals dar nui stiu nici parola si nici loghinu nici numaru de telefon

Raportează acel profil administratorilor site-ului pe care este creat pentru a fi blocat contul. Pentru următoarele acţiuni, utilizatorii sunt blocaţi: crearea profilurilor false, colectarea datelor personale ale altor utilizatori, indicarea informațiilor false, insultarea altor utilizatori, postarea mesajelor care conțin cuvinte și expresii obscene, trimiterea de spam,înregistrarea a mai mult de un cont de către aceeași persoană, acces neautorizat la profilurile altor utilizatori

In 2010 mi a fost schimbata parola pe odnoklassniki de atunci nu am mai putut 8ntra pe acel profil cu, la momement nu tin minte mail parola si nici nr de mobil nu l mai stiu , dar cind intra pe sait de la alti prieteni profilul meu apare in genere poze etc , ultima intrarece in 2010 , dar doresc cumva sa sterg acele poze !

Pentru a şterge profilul, trebuie să te loghezi. Daca ai pierdut accesul la profilul tau, atunci pentru a sterge profilul trebuie sa restabilesti accesul. Pentru a restabili accesul la contul tău, apasă pe "Ai uitat parola", indici numărul de telefon, adresa de email sau ID-ul profilului. Dacă nu reuşeşti prin aceste metode, contactează serviciul de asistență al ok.ru: https://goo.gl/CGp9Ao Scrie administratorilor site-ul un mesaj completând un formular cu descrierea problemei și datele tale de contact. Ei verifică informațiile și-ți pot oferi acces la contul tău.

Buna zioa am si eu o intrebare cineva iea facut prieten mele 3 situri FALSE de odnoklassiniki.ru adica (a pus poze de aiei si ca si cum ar fi iea unul dintre aceste situri are multi prieteni si nici nu te gindesti ca poate fi un site fal .) si ma deranjeaza foarte mult acest lucru cum asi putea sa aflu cine este persoana care a facut siturile ? sau depe ce numar de telefon este facut acest site ? sau depe ce e-mail este facut ? cum pot sa aflu cine este persoana in spatele acestui site FALS ? ma puteti ajuta va rog frumos sau daca stiti la cine pot sa ma adresez mai direct care ma poate ajuta sa aflu cine este persoana sau macar sa sterg aceste situr ?

Raportează acel profil administratorilor site-ului pe care ai creat contul. Crearea profilurilor false şi folosirea datelor personale ale altor utilizatori, inclusiv fotografii, reprezintă încălcări pentru care utilizatorii sunt blocaţi. Respectarea confidenţialităţii utilizatorilor le permite să acţioneze anonim. Unii se folosesc de această posibilitate şi actionează sub identităţi false sau inventate.

Cineva imi scrie intrebari cu anonim care nu imi sunt chiar placute . Cum pot sa aflu cine se ascunde sub anonim ?

Blochează utilizatorul care îţi scrie lucruri neplăcute. Respectarea confidenţialităţii utilizatorilor le permite să acţioneze anonim. Unii se folosesc de această posibilitate şi actionează sub identităţi false sau inventate. Cu toate acestea ai posibilitatea să blochezi profilurile anonime (contul din numele căruia se acţionează). Oricine ar fi persoana din umbră, ea nu va mai putea să te contacteze.

de ce nu pot adauga prieteni in ok.ru , scrie Этого пользователя пока нельзя добавить в друзья. Повторите попытку позже.

Cu scopul de a opri spam-ul, există restricţii la unele tipuri de acţiuni, inclusiv la numărul de cereri de prietenie trimise într-o perioadă scurtă de timp. Probabil ai trimis multe cereri de prietenie. Dacă nu ai trimis, atunci e posibil ca accesul la contul tău să fi fost compromis pe persoane rău intenţionate care răspândesc spam. În asemenea cazuri, trebuie să schimbi parola imediat, verifică compiuterul sau telefonul dacă este virusat.

Cum sa acepti o persoana in prieteni daca sunt 2 cu aceleasi profil

Unul din aceste profiluri poate fi fals. Dacă nu cunoşti persoana în viaţa reală, se poate întâmpla ca ambele conturi să fie false şi nu ai cum să verifici dacă e altfel. Dacă cunoşti acea persoană, contactează-o pentru a verifica care din profiluri îi aparţine. Dacă cineva a creat un profil cu identitatea altei persoane, acel profil trebuie Raportat/Denunţat administratorilor site-ului.

cum sati reintorci saitul furat

În primul rând, trebuie imediat să încerci să schimbi parola. dacă nu reuşeşti, contactează serviciul de asistență al site-ului pe care ai creat contul.

Buna seara! Pe profilul de ondoklasniki au fost trimise mesaje vulcare,cum pot depista persoana data. Profilul e necunoscut

Dacă identitatea este ascunsă, nu poţi afla cine stă în spatele acelui profil. Poţi însă, să raportezi mesajul deranjant. Pune cursorul mouse-ului pe mesajsau comentariu, apasă pe triunghiul apărut în dreapta mesajului "Denunţă". Utilizatorul anonim va fi blocat automat. O altă opţiune, e să îl adaugi în lista neagră ca să nu te mai contacteze.

miam facut un sait pe odno mam folosit mult timp dar fara email acum mi la blocat vreau sal restabilesc si nu pot mi se cere emailu ajutatima

Pentru a restabili accesul la contul tău de pe ok.ru, apasă pe "Ai uitat parola", indici numărul de telefon, adresa de email sau ID-ul profilului. Primeşti un cod din cifre sau un link pe care-l accesezi. Setezi o parolă nouă. Dacă nu reuşeşti prin aceste metode, contactează serviciul de asistență al ok.ru: https://goo.gl/CGp9Ao Scrie administratorilor site-ul un mesaj completând un formular cu descrierea problemei și datele tale de contact. Ei verifică informațiile și-ți pot oferi acces la contul tău.

cum pot sa-mi restabilesc odnaklassniki ,dac nu merge nici dupa numar,nici dupa mail,nici dupa id-de profil>>?

Contactează serviciul de asistență al ok.ru: https://goo.gl/CGp9Ao Scrie administratorilor site-ul un mesaj completând un formular cu descrierea problemei și datele tale de contact. Ei verifică informațiile și-ți pot oferi acces la contul tău.

cum sati recuperezi emailu-l furat

Poți să îți recuperezi foarte ușor contul dacă ai setat o adresă de email alternativă sau știi răspunsul la întrebările secrete. Dacă contul de email ți-a fost furat, resetează parola cât mai repede, astfel încât atacatorul să nu îți schimbe adresa alternativă de email sau răspunsurile la întrebările secrete. Accesează pagina de logare și dă click pe opțiunea V-aţi uitat ID-ul sau parola / I can’t access my account și selectează Am o problemă cu parola / I forgot my password. Dacă ai setat un cont de email alternativ, poți cere resetarea parolei utilizand acel cont. În urma resetării, în contul de email alternativ vei primi un link, care îți va permite să schimbi parola. Dacă ai un cont de Yahoo și nu ai setat un email alternativ, vei primi direct setul de intrebari secrete pe care le-ai ales la crearea contului.

Vreau Sami intorc saitul

Ai în vedere să-ți restabilești accesul la profilul creat pe una din rețelele sociale? Pentru a restabili accesul la profil, schimbă parola cu ajutorul telefonului mobil sau adresa de email cu care ai creat contul. Dacă nu reușești, scrie un mesaj administratorilor site-ului pe care ai creat profilul, completând un formular în care vei descrie problema și datele tale de contact.

Ajutati întadevar la problemele puse?

Dacă ai o întrebare referitoare la siguranța ta online, suntem aici să te ajutăm. Scrie-ne! Află mai multe despre cum să eviți riscurile online din acest articol: https://goo.gl/UmhepZ Ce este hărțuirea și cum să te protejezi, din acest articol: https://goo.gl/uHLQjC

Cineva a facut un profil fals pe rețeaua de socializre ”Instagram”. Îmi folosește fară acord pozele, mă puteți ajuta ? Cum pot afla cine este persoana resprectivă ?Mulțumesc

Dacă vrei să raportezi un cont fals făcut în numele tău, dar personal nu ai un cont creat pe Instagram, accesează acest link: https://help.instagram.com/contact/636276399721841 Centrul de Ajutor. Vei avea de completat un formular în care vei alege: Someone created an account pretending to be me or a friend (Cineva a creat un cont și pretinde că sunt eu sau un prieten). Odată ce alegi varianta de răspuns, în următoarea întrebare trebuie să indici dacă ai sau nu un cont pe Instagram și mai departe răspunzi la întrebări. Dacă ai un cont creat pe Instagram, accesează Centrul de Ajutor al Instagram, apăsând pe "..." în partea de sus, dreapta a profilului, alege "Raportează" și urmează instrucțiunile.

cum sa procedez in cazul cind o persoana necunoscuta imi scrie?

Din păcate, despre persoanele pe care le întâlneşti în online știi foarte puține lucruri şi niciodată nu ştii dacă este adevărat ce ţi-a spus interlocutorul. Fii atentă! Este ușor să fii minţită online. Imaginea virtuală și realitatea pot fi diferite. Nu te grăbi să te întâlnești cu persoanele cu care faci cunoștință pe Internet. Oricât de prietenoasă și plăcută ar părea o persoană pe Internet, ea poate fi absolut altfel în viața reală. Dacă cineva te deranjează online, oricând ai posibilitatea să o blochezi fără ca persoana respectivă să afle despre acest lucru.

Am o problema in legatura cu, contul de Ask.fm. Cineva, nu stiu cine imi scrie ce fac, la ce ora m-am dus la magazin (ex), cum sunt imbracata. As putea sa-l blochez, dar mi-e imposibil daca-mi scrie cu anonim. Ce as putea sa fac in legatura cu asta?

Poți bloca și utilizatorii anonimi. Accesează pagina de ajutor a ask.fm pentru a afla cum: https://goo.gl/VLKLiw

Si daca blochez persoana si aceea persoana imi sparge contul ce ar trebui sa fac?

Poți bloca pe oricine te deranjează. Când blochezi pe cineva, în rezultat se rup toate legăturile cu persoana respectivă (prieteni, detalii despre prieteni etc.). Atât tu, cât şi utilizatorul respectiv nu vă veţi mai vedea reciproc cronologiile şi nu vă veţi mai găsi cronologiile în rezultatele de căutare. Ea nu te va deranja mai mult cu mesaje sau comentarii. Ce ține de spargerea contului, aici trebuie să ții cont de parole și să eviți instalarea vurușilor. Mai multe informații despre cum să-ți păstrezi suguranța contului citește aici: https://goo.gl/zFyd4r

care sunt factorii de care depind pentru a nu ajunge pe muligambia

Trebuie să fii atent la informațiile care le postezi online. Asigură-te că ceea ce postezi te reprezintă și nu te va face să roşeşti peste ani. Citește acest articol: https://goo.gl/nSEGze și află mai multe despre cum să-ți construiești o reputație bună online.

cum pot sa-mi restabilesc profilul odnoklasniki daca miam uitat parola, si nr. de telefon e shimbat.

Contactează serviciul de asistență al ok.ru: https://goo.gl/CGp9Ao Scrie administratorilor site-ul un mesaj completând un formular cu descrierea problemei și datele tale de contact. Ei verifică informațiile și-ți pot oferi acces la contul tău.

Cum putem afla dacăpersoana de pe un site este cea căutată?

Anonimatul pe Internet le oferă oamenilor posibilitatea să-și ascundă identitatea reală, să-și creeze una fictivă sau să acționeze sub identități false. Află din acest articol: https://goo.gl/7DmwbI ce trebuie să știi despre prieteniile pe net.