Imi este blocat odnoklassnikul meu cum pot sal restabilesc?

Profilul poate fi blocat din două motive: suspectat de spargere; si pentru încălcarea regulilor de utilizare a site-ului. Dacă profilul a fost blocat din motivul ca a fost furat de cineva, il puteti recupera cu ajutorul numarului telefonului mobil sau trecand un test si numind corect numele a 5 prieteni din lista. Rețineți că, dacă nu puteți recunoaste prietenii din imagine, sansa repetata de recuperare a profilului va fi posibilă doar în câteva ore. Acceseaza http://www.odnoklassniki.ru/help/2/16 pentru a afla mai multa informatie.

cine ma poate ajuta sa aflu parola de la contul meu de odnoklassniki shi sa pot intra iar pe el...? Va rog ajutatima...! mersi anticipat!

Acceseaza acest link http://www.odnoklassniki.ru/help/2/15 pentru a afla ce poti face

cineva mia furat pagina imi puteti spune ce trebue sa fac casami re cuperez pagina inapoi

Acceseaza acest link http://www.odnoklassniki.ru/help/2/15 si apeleaza la Serviciul de susținere expediind un mesaj cu indicarea motivului adresarii

Din ce cauza se poate bloca odnoklassniki?

Cauze pot fi mai multe si un raspuns mai concret il puteti primi daca descrieti mai detaliat ce se intampla atunci cand incercati sa accesati pagina. De multe ori prietenii virtuali transmit mesaje in forma de link in care se descrie (Am o poza minunata in care esti si tu acolo,sau uite ce muzica buna este aici sau filme,video.) Cind faceti click pe astfel de link transmiteti automat toate datele numele utilziatorului si parola fara sa stiti de asta, sau acumualati in calculator virusul cu numele (Virus Odnoklassniki) el intra in fisierul din Windows care poate bloca site-ul Odnoklassniki si nu o sa il mai puteti accesa. Unii utilizatori nu stiu cum pot sa scape de acest virus si de fiecare data asta duce la schimbarea Sistemului de Operare (SO) ca Windows, Mac Os, Lunix (Nu reinstalati Sistemul de Operare ca este iesire din astfel de situatie). Daca atunci cind incercati, apare fraza: Ups…..acest site nu poate fi accesat sau daca atunci cind incercati sa intrati in Odnoklassniki va apare o fereastra ca sa confirmati contul cu ajutorul unu SMS sau sa introduceti numarul de telefon sau Web Money imediat faceti urmatorii pasi care am descris mai jos. Solutii: 1. Intrati in discul unde se afla Windows-ul: Windows -> system32 -> drivers -> etc -> hosts. In el gasiti un rind de text (127.0.0.1 http://www.odnoklassniki.ru) shtergeti acest rind si puteti restarta browserul dumneavoastra (Google Chrome,Firefox,Opera,IE,Safarai) si sa accesati OK. 2. de sters istoria accesarilor paginilor pe Internet si fisierile cookies din setarile browswrelor folosite. De ex; pentru Google Chrome - settings(setari) - history (istorie) - clear browsing data (sterge istoricul); Mozilla Firefox - instrumente - setari- confidentialitate - sterge istoricul; Internet Explorer - apasati tasta Alt pentru a deschide bara de meniu - instrumente- proprietati Internet- la rubrica General - istoricul - sterge

cum pot sa imi ascund fotografiile ca oamenii sa numi blocheze facebookul daca exista o modalitate?

Facebook-ul ofera posibilitatea setarii limitarii accesului publicului larg pentru vizualizarea pozelor din profil. La accesarea profilului, in rubrica fotografii, toate albumele, unde este indicat titlul, este o optiune care poate limita accesul.

vreau sa aflu daca se poate daca pe saiutul odnoklassniki profilul unei persoane este a ei sau nu

Pentru a verifica daca profilul apartine unei persoane reale, la inregistrare, administratia retelei solicita date concrete, personale ca ex: nume, nr de mobil etc. Datele personale nu se divulga, ele sunt protejate. O persoana poate avea mai multe profiluri si acest lucru nu contravine legii. Daca detinatorul profilului, intreprinde actiuni ilegale, cum ar fi expedierea mesajelor spam sau mesaje denigratoare, de intimidare sau injositoare, distribuie fotografii cu continut ilegal...atunci acest profil poate fi blocat de administratia retelei de socializare, la solicitarea persoanei patimite.