stas

ce sa fac daca pagina de odnoklassniki mia fost stearsa

Accesează pagina de Ajutor al ok.ru https://ok.ru/help/2. Aici vei găsi multă informaţie utilă referitoare la serviciile acestei reţele sociale. Dacă nu reuşeşti de sine stătător să restabileşti accesul la profil, contactează Serviciul de Asistenţă https://ok.ru/help/80/400/3077 vei completa un formular, în care vei descrie problema şi vei primi un răspuns.

Daniela

Cum pot să îmi dezblochez profilul de odnoklassniki care a fost blocat de 3 ori? Eu când încerc să îl dezblochez nu pot, îmi apare Profil Blocat din cauza încălcării de utilizare a site-ului şi nici decum nu îl pot dezbloca nimic parcă nu am făcut dubios. Ajutaţi-mă vă rog.!!

Dacă la accesarea profilului îţi apare un astfel de mesaj, înseamnă că administraţia ok.ru ţi-a blocat profilul pentru încălcarea condiţiilor de utilizare a reţelei. Dacă nu ai acţionat conştient sau cineva a acţionat în numele tău, ai posibilitatea să-l deblochezi dacă contactezi serviciul de asistenţă al site-ului, accesează: https://ok.ru/help/80/400/3077 Vei completa un formular în care vei descrie detaliat problema şi vei oferi informaţii despre: loghin, vârstă, nume, prenume, oraşul, ţara, link-ul către profil, numărul de telefon, adresa email. Pentru a preveni pe viitor astfel de situaţii, accesează acest video: https://ok.ru/help/2/4032/481 cu informaţii despre cum să-ţi securizezi contul.

Ion

cum sa restabilesc profilul odnoklassniki daca acesta a fost blocat din anumite cauze?

Accesează pagina Ajutor al ok.ru cu informaţii utile despre serviciile oferite şi instrucţiuni în rezolvarea problemelor legate de accesare şi gestionare a conturilor: https://ok.ru/help/2/16

Adelina

Sa facut profil odnoklaski de pe numele meu adelina si poze cu o prietena de a mea rog sa ma ajutati ca am probleme din partea asta va rog mult

Contactează Serviciul de Asistenţă al ok.ru: https://ok.ru/help/8/27 Completează un formular în care vei oferi mai multe informaţii solicitate. Indică Scopul adresării: "Raportează încălcarea" şi Tema adresării: "Utilizarea datelor/fotografiilor străine"

Gaevschi

Mi s-a spart un profil de ok.ru,am denunțat profilul deja vreo 10-12 persoane ,si nu i s-a blocat ,câte persoane trebuie sa-l mai denunțe ,sau ce trebuie sa mai fac?! Nu țin minte nici macar numele de utilizator și nici e-mailul pentruca a fost spart cu mult timp in urma.

Contactează serviciul de asistență al ok.ru: https://goo.gl/CGp9Ao Scrie administratorilor site-ul un mesaj completând un formular cu descrierea problemei și datele tale de contact. Ei verifică informațiile și-ți pot oferi acces la contul tău.

Cristina

de ce nu pot adauga prieteni in ok.ru , scrie Этого пользователя пока нельзя добавить в друзья. Повторите попытку позже.

Cu scopul de a opri spam-ul, există restricţii la unele tipuri de acţiuni, inclusiv la numărul de cereri de prietenie trimise într-o perioadă scurtă de timp. Probabil ai trimis multe cereri de prietenie. Dacă nu ai trimis, atunci e posibil ca accesul la contul tău să fi fost compromis pe persoane rău intenţionate care răspândesc spam. În asemenea cazuri, trebuie să schimbi parola imediat, verifică compiuterul sau telefonul dacă este virusat.

Lidia

Cum sa acepti o persoana in prieteni daca sunt 2 cu aceleasi profil

Unul din aceste profiluri poate fi fals. Dacă nu cunoşti persoana în viaţa reală, se poate întâmpla ca ambele conturi să fie false şi nu ai cum să verifici dacă e altfel. Dacă cunoşti acea persoană, contactează-o pentru a verifica care din profiluri îi aparţine. Dacă cineva a creat un profil cu identitatea altei persoane, acel profil trebuie Raportat/Denunţat administratorilor site-ului.

Andreea

cum sati reintorci saitul furat

În primul rând, trebuie imediat să încerci să schimbi parola. dacă nu reuşeşti, contactează serviciul de asistență al site-ului pe care ai creat contul.

Victor

Buna seara! Pe profilul de ondoklasniki au fost trimise mesaje vulcare,cum pot depista persoana data. Profilul e necunoscut

Dacă identitatea este ascunsă, nu poţi afla cine stă în spatele acelui profil. Poţi însă, să raportezi mesajul deranjant. Pune cursorul mouse-ului pe mesajsau comentariu, apasă pe triunghiul apărut în dreapta mesajului "Denunţă". Utilizatorul anonim va fi blocat automat. O altă opţiune, e să îl adaugi în lista neagră ca să nu te mai contacteze.

sergiu

miam facut un sait pe odno mam folosit mult timp dar fara email acum mi la blocat vreau sal restabilesc si nu pot mi se cere emailu ajutatima

Pentru a restabili accesul la contul tău de pe ok.ru, apasă pe "Ai uitat parola", indici numărul de telefon, adresa de email sau ID-ul profilului. Primeşti un cod din cifre sau un link pe care-l accesezi. Setezi o parolă nouă. Dacă nu reuşeşti prin aceste metode, contactează serviciul de asistență al ok.ru: https://goo.gl/CGp9Ao Scrie administratorilor site-ul un mesaj completând un formular cu descrierea problemei și datele tale de contact. Ei verifică informațiile și-ți pot oferi acces la contul tău.

ralu

Nu ma pot conecta la contul meu de instagram,nu ma pot conecta la nici un cont de fapt,imi zice "a aparut o eroare la cererea ta",in schimb pe alt dispozitiv sau server de pe telefon,merge sa ma conectez.Telefonul meu e iphone 6,deci nu are cum sa fie problema de la el,am incercat sa reinstalez aplicatia si imi da tot aceeasi problema.Ce as putea face?

Adresează-te la un specialist IT sau reparaţii telefoane, care ar putea să te ajute să găseşti mai repede cauza problemei.

Nastea

Daca imi restabilesc siteul de odnoklasniki se restabilesc si toate mesajele

Dacă îţi restabileşti accesul la pagina ta, toată informaţia rămâne neschimbată. Mesajele nu pot fi restabilite dacă le-ai şters intenţionat.

nastea

cum pot sa sterg mesajele de pe odnoklasniki ca nimeni sa nu le mai aiba

Poţi şterge o conversaţie pe care ai avut-o cu cineva. Acest lucru nu înseamnă că mesajele se vor şterge automat şi la acea persoană cu care ai comunicat. De asemenea, conversaţiile pot fi copiate şi distribuite altor persoane. Poate fi uneori imposibil să ştergi informaţiile şi fotografiile postate online, care s-ar putea să fi fost deja copiate de altcineva şi postate altundeva.

Romina

Salut, am un site vechi, nu stiu long nici parola,acolo sunt niste poze care vreau sa nu fie pe internet, ce pot face?

Probabil ai un cont pe un site. Pentru a restabili accesul la orice cont, apeşi pe "Ai uitat parola", indici numărul de telefon, adresa de email sau răspunzi la întrebările de identificare şi verificare, dacă ai setat această opţiune. Primeşti un cod din cifre sau un link pe care-l accesezi. Setezi o parolă nouă. Dacă nu reuşeşti prin aceste metode, contactează administratorii site-ului pe care ai creat contul.

Olga

cum pot sa-mi restabilesc odnaklassniki ,dac nu merge nici dupa numar,nici dupa mail,nici dupa id-de profil>>?

Contactează serviciul de asistență al ok.ru: https://goo.gl/CGp9Ao Scrie administratorilor site-ul un mesaj completând un formular cu descrierea problemei și datele tale de contact. Ei verifică informațiile și-ți pot oferi acces la contul tău.

adrian

cum sati recuperezi emailu-l furat

Poți să îți recuperezi foarte ușor contul dacă ai setat o adresă de email alternativă sau știi răspunsul la întrebările secrete. Dacă contul de email ți-a fost furat, resetează parola cât mai repede, astfel încât atacatorul să nu îți schimbe adresa alternativă de email sau răspunsurile la întrebările secrete. Accesează pagina de logare și dă click pe opțiunea V-aţi uitat ID-ul sau parola / I can’t access my account și selectează Am o problemă cu parola / I forgot my password. Dacă ai setat un cont de email alternativ, poți cere resetarea parolei utilizand acel cont. În urma resetării, în contul de email alternativ vei primi un link, care îți va permite să schimbi parola. Dacă ai un cont de Yahoo și nu ai setat un email alternativ, vei primi direct setul de intrebari secrete pe care le-ai ales la crearea contului.

Aurica

Vreau Sami intorc saitul

Ai în vedere să-ți restabilești accesul la profilul creat pe una din rețelele sociale? Pentru a restabili accesul la profil, schimbă parola cu ajutorul telefonului mobil sau adresa de email cu care ai creat contul. Dacă nu reușești, scrie un mesaj administratorilor site-ului pe care ai creat profilul, completând un formular în care vei descrie problema și datele tale de contact.

Liudka

Ajutati întadevar la problemele puse?

Dacă ai o întrebare referitoare la siguranța ta online, suntem aici să te ajutăm. Scrie-ne! Află mai multe despre cum să eviți riscurile online din acest articol: https://goo.gl/UmhepZ Ce este hărțuirea și cum să te protejezi, din acest articol: https://goo.gl/uHLQjC

Alexandra

Cineva a facut un profil fals pe rețeaua de socializre ”Instagram”. Îmi folosește fară acord pozele, mă puteți ajuta ? Cum pot afla cine este persoana resprectivă ?Mulțumesc

Dacă vrei să raportezi un cont fals făcut în numele tău, dar personal nu ai un cont creat pe Instagram, accesează acest link: https://help.instagram.com/contact/636276399721841 Centrul de Ajutor. Vei avea de completat un formular în care vei alege: Someone created an account pretending to be me or a friend (Cineva a creat un cont și pretinde că sunt eu sau un prieten). Odată ce alegi varianta de răspuns, în următoarea întrebare trebuie să indici dacă ai sau nu un cont pe Instagram și mai departe răspunzi la întrebări. Dacă ai un cont creat pe Instagram, accesează Centrul de Ajutor al Instagram, apăsând pe "..." în partea de sus, dreapta a profilului, alege "Raportează" și urmează instrucțiunile.

Doina

cum sa procedez in cazul cind o persoana necunoscuta imi scrie?

Din păcate, despre persoanele pe care le întâlneşti în online știi foarte puține lucruri şi niciodată nu ştii dacă este adevărat ce ţi-a spus interlocutorul. Fii atentă! Este ușor să fii minţită online. Imaginea virtuală și realitatea pot fi diferite. Nu te grăbi să te întâlnești cu persoanele cu care faci cunoștință pe Internet. Oricât de prietenoasă și plăcută ar părea o persoană pe Internet, ea poate fi absolut altfel în viața reală. Dacă cineva te deranjează online, oricând ai posibilitatea să o blochezi fără ca persoana respectivă să afle despre acest lucru.

Adresează o întrebare

Nu oferi informații personale. Păstrează-ți confidențialitatea!